top of page

Cloenda del curs escolar 2023-2024

Dimecres 10 de juliol vam celebrar la sessió de cloenda del curs, a la qual la junta del FERT va convocar els moderadors i cònjuges.

Per començar, el president de l’Associació FERT, Javier Vidal-Quadras, va donar la benvinguda i va fer un resum de totes les iniciatives que Family Enrichment ha dut a terme arreu del món.  També va aprofitar l’avinentesa per animar els assistents a inscriure’s a la plataforma online PAUSE, pensada per famílies i un complement als nostres cursos d’orientació familiar amb continguts d’actualitat, que donen resposta a moltes consultes que fan els pares i mares de família per internet.


A continuació, Toni Guarner, com a director, va fer el resum i la valoració de les activitats que l’associació ha desenvolupat: nombre de cursos i conferències impartides, projectes en marxa, objectius per al proper curs escolar, etc.


En acabar, Lluís Ignasi Bonastre, director tècnic, va agrair a tots els moderadors i moderadores la seva dedicació i professionalitat i va agrair també als respectius cònjuges, el suport que, de retruc, donen a l’orientació familiar.


A l’acte, hi van assistir cinquanta persones, que van gaudir de la sessió i del pica-pica posterior que es va servir als jardins de UIC Barcelona del Campus Barcelona, seu també de l’associació FERT, durant el qual va haver-hi temps per compartir les diferents experiències viscudes durant el curs.


13 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page